Näkymä on vanhentunut

Sivu on vanhentunut. Ole hyvä ja päivitä sivu.

Valikko
Luo käyttäjä
Salasanan palautus
Finnish
English
Ohje sivulle
Muokkaa sivun ohjetta
Ohjeet ovat universaaleja ja ne näkyvät kaikissa moya-lippukaupoissa!
Ollaan iframessa

Lippuopas

Yleistä

E-lippu

Käyttäjätunnuksesi

Lipunmyynti

Oma tilauksesi ja maksaminen

Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi, otathan yhteyttä  lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@baselanparty.net.


Tervetuloa lipunmyyntiin!

Lipunmyyntijärjestelmä mahdollistaa lippujen ostamisen etukäteen. Järjestelmän kautta voit muokata käyttäjätietojasi, maksaa tilauksesi ja tarkastella tilauksesi tietoja.

Lippujen ostaminen

Tarjolla on kolmenlaisia lippuja: Konepaikka-, Oldskool- ja konsolipaikkalippuja. Huolehdi, että ymmärrät lippujen erot.

Lippujen maksaminen

Liput maksetaan verkkomaksun kautta verkkopankkitunnuksilla. Aikaisemmista vuosista poiketen, emme tarjoa mahdollisuutta maksaa tilisiirrolla.

E-lippu

Lipun ostettuasi saat elektronisen lipun (QR-koodi), jota vastaan saat rannekkeesi tapahtumaan. E-lipun voit näyttää parhaiten matkapuhelimestasi tai tabletista. Halutessasi voit myös tulostaa e-lippusi ja näyttää sen saapuessasi tapahtumapaikalle.


Lippujen myynti

Tietokonelippujen ostaminen

Tietokonelippujen ostoprosessi on kuvattu lyhyesti alla:

  1. Rekisteröidy käyttäjäksi. 
  2. Osta haluamasi määrä lippuja ja maksa liput. 
  3. Valitse haluamasi konepaikat, sen jälkeen muista lunastaa konepaikat. 
  4. Jos ostit ryhmässä paikat, muista jakaa paikkakoodit ryhmäsi jäsenille.
  5. Saat rannekkeesi tapahtumaan QR-koodia vastaan sisäänkäynnillä.

Tiivistettynä: Osta ja maksa lippusi. Kun olet maksanut, valitse haluamasi konepaikat. Kun tulet tapahtumaan muista näytää e-lippusi matkapuhelimesta tai tabletista, niin saat rannekkeesi tapahtumaan.

Sisäänpääsylippujen ostaminen

Voit ostaa sisäänpääsylippuja milloin tahansa lipunmyynnin alkamisen jälkeen.


Lipputyypit ja -hinnat

BaseLanParty tarjoaa neljää eri lipputyyppiä osallistujilleen: konepaikkalippuja, sisäänpääsylippuja, konsolipaikkalippuja ja "oldskool"-lippuja.

Mikä lippu sopii minulle?

Konepaikkalipulla saat

Sisäänpääsylipulla saat

Oldskool-lipulla saat

Konsolipaikka-lipulla saat

Mikäli olet tulossa BaseLanPartyille pöytätietokoneen tai pelikonsolin kanssa ja aiot pelata paljon pelejä, tai muuten vain istua koneesi tai konsolisi ääressä ja tehdä makeita juttuja, sinun pitää ehdottomasti ostaa tietokonelippu.

Mikäli tulet BaseLanPartyille ilman tietokonetta tai vain kannettavan tietokoneen kanssa, ja aiot lähinnä hengailla paikan päällä, katsoa kilpailuja ja tavata muita kävijöitä, sinulle sopii sisäänpääsylippu.


Tilauksen palauttaminen

Palautuskäytäntö

BaseLanParty-lipunmyynnin palautuspolitiikka perustuu Suomen lainsäädäntöön postimyynnistä. Normaalisti tapahtumien tai konserttien lipuilla ei ole palautusoikeutta, mutta BaseLanParty antaa sinulle tapahtumakohtaisesti viikon palautusoikeuden tilauspäivästä lukien.

7 päivän palautusoikeus koko tilaukselle

Voit palauttaa koko tilauksesi 7 päivän kuluessa tilauksen maksamisesta. Et voi palauttaa yksittäisiä lippuja. Palauttaaksesi tilauksen, ota meihin yhteyttä ja kerro palauttavasi tilauksesi. Kerro aina palautettavan tilauksen numero ja tilinumerosi samassa viestissä. Viikkoa ennen tapahtumaa palautusaikaa ei enää ole, vaan lipputilaus on sitova.

Huomioithan, että palautuksessa voi kestää maksimissaan 1-3 viikkoa.

Yksittäisten lippujen jälleenmyynti

Mikäli olet tilannut liian monta lippua, voit myydä yksittäisiä lippuja eteenpäin esim. Discordissamme


Yksityisyyden suoja

BaseLanParty kunnioittaa yksityisyyttäsi. Emme anna henkilötietojasi kolmansille osapuolille, ellei se ole välttämätöntä tilaamiesi palveluiden toteuttamiseksi (esim. lipputilauksesi toimittamiseksi sinulle). Tietoja voidaan luovuttaa viranomaisille, mikäli näin edellytetään lain nojalla.

Henkilötietosi tallennetaan teknisesti ja fyysisesti suojatulle palvelimelle. Tietoja saavat käsitellä ainoastaan auktorisoidut BaseLanParty-henkilökunnan jäsenet asiakaspalvelutilanteissa.


E-lippu

E-lippu (QR-koodi) on lippujen ostajan todistus siitä, että tilaus on maksettu. E-lippu toimitetaan tilauksen maksamisen jälkeen sähköpostitse tilaajalle. E-lippu on yksinkertainen, yksisivuinen verkkosivu, jonka lippujen ostajan tulee näyttää tapahtumapaikalla. Lippujen ostajan tullessa ensimmäistä kertaa tapahtumapaikalla e-lippu esitetään tapahtumapaikan ovella ja vaihdetaan lippurannekkeisiin.

Jokaisella etukäteen ostetulla lipulla on sitä vastaava e-lippu. E-lippu esitetään QR-koodina sekä tekstinä (QR-koodi esittää tekstin nopeammin käsiteltävässä muodossa).

Pidä e-lippusi omana tietonasi

Lippujen ostaja on vastuussa e-lipun säilyttämisestä luottamuksellisena. Ensimmäinen henkilö, joka esittää e-lipun tapahtumapaikalla, saa e-lippua vastaavaan lippurannekkeen. Mikäli paljastat e-lippusi ulkopuoliselle henkilölle, tämä henkilö voi mahdollisesti esittää e-lippusi ovella ja saada näin lippurannekkeesi.

Tarvitseeko minun tulostaa e-lippu?

Sinun ei tarvitse tulostaa e-lippua vaan voit näyttää e-lippusi konvertointipisteellä matkapuhelimista tai tabletista.

Mikäli käytössäsi ei ole elektronista laitetta, voit tulostaa tai kirjoittaa paperille QR-koodin alla esitetyn tekstin ja esittää sen tapahtumapaikalla. Huomaathan, että tekstin käsittely tapahtumapaikalla on hitaampaa, ja suosittelemme aina e-lipun näyttämistä elektronisesta laitteesta.

Onko e-lippujen käyttöönotolla vaikutusta ryhmätilauksiin?

E-lippujen käyttöönotto ei vaikuta ryhmätilauksiin. Itse asiassa e-lippu tekee ryhmänjohtajan elämän helpommaksi, koska hän voi jakaa liput eteenpäin siirtämällä e-liput ryhmän jäsenille lipunmyyntijärjestelmän kautta. Ryhmän jäsen saa sähköpostilla ilmoituksen lipusta, ja hän vahvistaa lipun vastaanottamisen klikkaamalla sähköpostissa olevaa linkkiä.

Kuinka lippuja voi myydä eteenpäin?

Voit myydä lipun eteenpäin siirtämällä lipunmyyntijärjestelmän kautta lipun uudelle ostajalle. Ostaja saa sähköpostilla ilmoituksen siirtämästäsi lipusta, ja hän vahvistaa lipun vastaanottamisen klikkaamalla sähköpostissa olevaa linkkiä. Ostaja voi myydä lippunsa eteenpäin halutessaan toistamalla tämän saman siirron uudestaan.


Lippujen siirtäminen omistajilleen

Lipujen siirtäminen onnistuu Omat paikkavaraukset sivulta. Kun olet varannut konepaikan, voit lähettää kaverillesi kutsun sähköpostilla Siirrä paikka -toiminnolla. Syötä kaverisi sähköpostiosoite, minkä jälkeen hän saa sähköpostipostiviestin, jossa on linkki lipun siirtoa varten. Linkin klikkaamisen jälkeen hänen täytyy kirjautua sisälle Moya-lipunmyyntiin tai luoda uusi käyttäjätunnus, jotta hän voi vastaanottaa konepaikan.

Kun lipun siirtäminen on onnistuneesti mennyt läpi, sinulta katoaa konepaikka näkyvistä Omat paikkavaraukset sivulta. 

Siirron peruuttaminen

Jos olet vahingossa siirtänyt lipun väärälle henkilölle (esimerkiksi jos kirjoitit sähköpostiosoitteen väärin), voit peruuttaa siirron klikkaamalla lipun viereistä Peruuta siirto -valintaa.

Huomaathan, että voit peruuttaa lipun siirron ainoastaan ennen kuin uusi omistaja on vahvistanut lipun vastaanottamisen. Kun lipun siirto on vahvistettu, on lippu siirtynyt pysyvästi uudelle omistajalleen.


E-lippujen tulostaminen

Voit tulostaa e-lippusi Omat paikkavaraukset sivulla. Voit myös näyttää e-lippusi tapahtumapaikalla matkapuhelimestasi tai tabletistasi. 


Rekisteröityminen

Aloittaaksesi lipunmyyntijärjestelmän käytön, sinun täytyy ensiksi rekisteröityä. Rekisteröityminen on pakollista. Rekisteröinnissä ilmoittamiasi yhteystietoja käytetään tilauksesi toimittamiseen sinulle. Rekisteröinnissä ilmoittamaasi sähköpostiosoitetta käytetään mm. salasanasi resetointiin, mikäli unohdat sen.

Huolehdi, että rekisteröinnissä antamasi tiedot ovat täysin oikein. Mikäli tiedoissasi on virheitä, on mahdollista, että et pysty käyttämään lipunmyyntiä (esim. jos sähköpostiosoitteesi on väärin). Tarkista aina tietosi kahteen kertaan!

Tietojen syöttäminen

Täytä lomake ja tämän jälkeen lähetä lomake klikkaamalla lomakkeen perässä olevaa nappia.

Mikäli lomakkeesta löytyy virheitä, niistä esitetään virheilmoitus ja sinua pyydetään korjaamaan virheet.

Lomakkeen kentät:


Kirjautuminen

Voit kirjautua sisään lipunmyyntiin tällä lomakkeella. Sisäänkirjautuminen edellyttää voimassa olevaa käyttäjätunnusta.

Mikäli olet unohtanut salasanasi, voit tilata resetointiviestin sähköpostiisi. Jos olet hukannut aiemmin käyttämäsi sähköpostiosoitteen, voit pyytää henkilökohtaista apua ja pyrimme ratkaisemaan ongelmasi.

Mikäli sinulla ei vielä ole käyttäjätunnusta lipunmyyntiin, sinun täytyy rekisteröityä uutena käyttäjänä ennen kuin voit kirjautua sisään.

Huom! Jos sinulla on jo Moya-tunnus (esim. olet ostanut lipun mm. Insomniaan, Lantrekeille tai Vectoramaan aikaisemmin) niin voit käyttää samaa tunnusta BaseLanParty-lipunmyynnissä

Kirjaudu sisään

Voit kirjautua sisään täyttämällä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi lomakkeelle ja klikkaamalla Kirjaudu sisään -nappia. Aikaisemmat Moya-käyttäjät voivat käyttää käyttäjätunnuksena myös nickiä.

Salasana

Syötä tähän kenttään salasanasi. Jos olet hukannut salasanasi, voit tilata resetointiviestin sähköpostiisi.


Henkilötietojen muuttaminen

Henkilötietojasi käytetään lipputilauksesi käsittelyyn. Sähköpostiosoitettasi käytetään joissain tilanteissa tietojen lähettämisen sinulle sähköpostitse.

Huolehdi, että rekisteröinnissä antamasi tiedot ovat täysin oikein. Mikäli tiedoissasi on virheitä, on mahdollista, että lipputilauksesi ei saavu perille (esim. jos osoitteesi on väärin) tai et pysty käyttämään lipunmyyntiä (esim. jos sähköpostiosoitteesi on väärin). Tarkista aina tietosi kahteen kertaan!


Tietokonelippujen ostaminen

1. Rekisteröinti

Sinun täytyy rekisteröityä ostaaksesi lippuja. Rekisteröityessäsi luot Moya-tunnuksen, jota voit käyttää myös muissa Moya-järjestelmää hyödyntävissä tapahtumissa. Rekisteröidyttyäsi voit ostaa haluamasi määrän lippuja Kauppa-linkin takaa.

2. Lippujen tilaaminen 

Sinun täytyy ensin ostaa liput ennen kuin voit varata tietokonepaikkasi. Sinulla on tunti aikaa maksaa tilauksesi, muuten tilauksesi automaattisesti peruutetaan. 

2. Maksaminen

Valittuasi halutun määrän lippuja sinun tulee maksaa heti liput e-maksulla. Käyttämämme e-maksupalvelu välittää tiedon maksetusta laskusta välittömästi Moya-järjestelmään. Kun maksu on kuitattu maksetuksi, voit valita paikkakartasta haluamasi konepaikat. Verkkokaupassa voidaan maksaa alla olevan kuvan maksutavoilla. Maksaminen tapahtuu Checkout Oy:n sivuston kautta.

Kun olet maksanut lippusi, muista siirtyä takaisin painamalla "Palaa kauppiaan sivuille" nappulaa. Jos poistut sivulta maksun jälkeen, saattaa maksusuorituksesi merkintä jäädä siirtymättä lipunmyyntiimme. Järjestelmä päivittää maksumerkinnät tunnin välein. Jos maksusuorituksesi näkyy  maksamisen jälkeen edelleen  maksamattomana, älä huolestu sillä maksusuoritus näkyy tunnin sisällä lipunmyynnissämme. Mikäli maksusuoritus ei ole päivittynyt yli tunnin päästä, ota yhteyttä sähköpostitse info@baselanparty.net.

3. Lippujen lunastaminen

Kaikki liput lunastetaan tapahtuman ovella e-lippuja vastaan. Sinun tulee näyttää matkapuhelimesta tai tabletistasi oma e-lippusi sisäänkäynnillä! E-Lipun voit myös tulostaa ja näyttää sisäänkäynnillä: 

Kysymyksiä tai ongelmia?

Jos sinulla on ongelmia tai kysymyksiä liittyen konepaikkoihin tai lipunmyyntiin, voit pyytää henkilökohtaista apua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@baselanparty.net


Sisäänpääsylippujen ostaminen

Kun lipunmyynti on alkanut, voit ostaa sisäänpääsylippuja. Syötä lomakkeeseen haluamasi lippujen lukumäärä, valitse maksutapasi ja klikkaa sen jälkeen nappia tilataksesi liput.

BaseLanParty-verkkokauppa tukee verkkomaksuja seuraavista pankeista:


Näytä omat tilaukset

Tällä sivulla näet yhteenvedon kaikista tänä vuonna tekemisestäsi tilauksista. Lisätiedot-linkistää tilauksen ID:n alapuolella saat siitä tilauksesta lisätietoja.


Maksutavat

Verkkomaksu & luottokortit

Verkkokaupassa voidaan maksaa alla olevan kuvan maksutavoilla. Maksaminen tapahtuu Checkout Oy:n sivuston kautta.

Huomaa: Sinulla on oltava suomalainen pankkitili käyttääksesi verkkomaksua.Verkkomaksu

Verkkomaksu on suomalainen sähköinen maksutapa. Verkkomaksussa kirjaudut pankkisi sivuille ja hyväksyt maksun (rahan siirron) tililtäsi myyjän tilille. Käytännössä verkkomaksu toimii aivan samoin kuin, minkä tahansa rahasiirron tekeminen pankkisi sivuilla. Voit myös maksaa luottokorteilla.

Tilauksen maksaminen

Ennen kuin sinut siirretään verkkomaksusivulle, varmista, että olet maksamassa oikeaa tilausta. Verkkomaksupalvelun tarjoaa Checkout Oy. Klikkaa Siirry maksamaan nappia siirtyäksesi Checkoutin sivuille.

Valitse haluamasi maksutapa siirryttyäsi Checkoutin sivuille.

Kun olet maksanut tilauksen, muista aina painaa Palaa takaisin myyjän palveluun -nappia, jotta maksusi kirjaantuu automaattisesti.

Mikäli et halua maksaa tätä tilausta, voit klikata Back/Takaisin -nappia selaimessasi.

Maksutavat

Liput käsittelykuluineen maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa alla olevan kuvan maksutavoilla. Maksaminen tapahtuu Checkout Oy:n sivuston kautta.

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Checkout Oy yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Checkout Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.


Ongelma verkkomaksussa?

Verkkomaksussasi tapahtui virhe. Virheen syyt ovat yleensä moninaisia, ja jossain tapauksissa ongelmat poistuvat, mikäli päivität Moyan sivun painamalla F5.

Mikäli ongelma ei selviä sivua päivittämällä, ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen info@baselanparty.net.

Tilaukseni näkyy maksamattomana vaikka rahat ovat mennyt tililtä. Mitä tehdä?

Hyvin todennäköisesti tilauksesi maksusuoritus ei ole siirtynyt välittömästi maksamisesi jälkeen. Maksusuorituksesi näkyy tunnin sisällä lipunmyynnissämme, kun järjestelmä päivittää maksutiedot. Mikäli maksusuoritus ei ole päivittynyt yli tunnin päästä, ota yhteyttä sähköpostitse info@baselanparty.net


Tilattujen paikkojen vaihtaminen

Jos huomaat yhtäkkiä varanneesi väärät paikat, ei hätää. Ota yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@baselanparty.net ja selvitetään paikat yhdessä.